Spis zadań
Strona 1 z 1
Spis zadań
W pocie czoła | Rozegraj trzy wątki fabularne dotyczące profesji Twojej postaci. Profesje zamieszczasz tutaj. | 100 PF |
Jak się nie ma co się lubi... | Rozegraj wątek, w którym uda Ci się okraść inną postać. Zdobyli: postać #1, postać #2, postać #1, postać #2, postać #1, postać #2, postać #1, postać #2, postać #1, postać #2 | 30 PF |
Do utraty tchu | Broń siedziby organizacji lub jej interesów za wszelką cenę. | 50 PF |
Nie prowokuj mnie... | Rozegraj trzy wątki, w których twoja postać, będąca poziomem E, wpada w szał. | 100 PF |
Nie na mojej warcie | Przeszkodź łowcy lub wymordowanemu w przedostaniu się do M3. | 100 PF |
Cień | Zdobądź informacje na temat wrogiej grupy i przekaż je przywódcy. | 30 PF |
Trzymaj moje piwo | Rozegraj trzy wątki, w których wszczniesz burdę, obnosząc się z przynależności do Psów. | 100 PF |
Nie do zdarcia | Podejmij się misji z poziomu piekielnie trudnego i do jasnej cholery: przeżyj ją. | 50 PF |
Pod telefonem | Uczestnicz w trzech wydarzeniach związanych z działalnością grupy. | 100 PF |
Bułka z masłem | Wykonaj trzy zlecenia z tablicy Smoków. | 100 PF |
Trwa odliczanie | Wykonaj trzy akcje związane z przeciwstawieniem się władzy (rewolucja). | 100 PF |
W imię Ao | Porwij, zrań lub w inny, mocny sposób uprzykrz życie trzem aniołom. | 100 PF |
Po wtrąceniu trzech groszy | Przeprowadź fabułę związaną z handlem z trzema postaciami spoza Bractwa. | 100 PF |
Jak Kuba Bogu... (anioły) | Opatrz rany, nakarm, udziel tymczasowego schronienia lub w inny sposób pomóż mieszkańcowi Desperacji. | 30 PF |
Arcanine- NAZWA RANGI
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: